Японія передала рятувальникам Херсонщини автомобіль та захисне спорядження

Японія передала рятувальникам Херсонщини автомобіль та захисне спорядження

Японські благодійники передали херсонським рятувальникам новий автомобіль та захисне спорядження.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Головне управління ДСНС України у Херсонській області отримало легковик Toyota Land Cruiser від Японії. Авто обладнане додатковим рівнем захисту та комплектуючими для автомобіля. Також для піротехніків закупили захисні наколінники, налокітники, окуляри та чохли для них, - йдеться у повідомленні.

В обласній адміністрації зазначили, що передана допомога є важливою для піротехнічних підрозділів, які щодня виїжджають знешкоджувати боєприпаси та очищувати херсонську землю від ворожих мін. Авто та спорядження передані урядом Японії через Програму Розвитку ООН в Україні.

Нагадаємо, Із квітня Велика Британія виділить £250 млн кредитного ліміту для українського бізнесу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео) Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео)
Кількість жертв та постаждалих поки невідома.
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
Loading...
Load next