Із Донеччини евакуювали ще 14 дітей

Із Донеччини евакуювали ще 14 дітей

На Донеччині рятувальники за минулі вихідні, 2 та 3 березня, допомогли евакуювати з небезпечних прифронтових районів ще 14 дітей.

Про це повідомило Головне управління ДСНС у Донецькій області.

Служби порятунку надали допомогу під час евакуації в Покровському районі 46 особам, з них 14 дітей та 4 особи з обмеженими фізичними можливостями, - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що минулих вихідних рятувальники евакуаційної групи «Фенікс» разом із поліцейськими евакуювали із зони активних бойових дій (із смт Очеретине Покровського району) п’ять мешканців смт Желанне.

На території Донецької області ворог перетворює в руїни міста та селища, все частіше мирне населення отримує поранення внаслідок обстрілу, а будинки зазнають сильних пошкоджень. Тому мешканці наразі активно евакуюються, а рятувальники допомагають їм.

Нагадаємо, Аудит Міноборони виявив на складах командування Медсил 30 тисяч турнікетів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео) Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.
Фейк: у Маріуполі окупанти оголошують, єдина можливість евакуюватися - до Росії Фейк: у Маріуполі окупанти оголошують, єдина можливість евакуюватися - до Росії
Евакуація з Маріуполя і надалі відбувається у Запоріжжя.
У Маріуполі неможливо залишатися: Бойченко закликав до повної евакуації міста У Маріуполі неможливо залишатися: Бойченко закликав до повної евакуації міста
У місті відсутнє світло, електропостачання, тепло і вода.
Loading...
Load next