На Буковині 15-річний підліток переправляв чоловіків до Румунії

На Буковині 15-річний підліток переправляв чоловіків до Румунії

Організатори "трансферу" чоловіків через держкордон залучили до своєї протиправної діяльності неповнолітнього жителя прикордоння.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

Завдяки інформації оперативних співробітників Чернівецького загону, прикордонний наряд відділу "Красноїльськ" затримав п’ятьох порушників. Чоловіки призовного віку прямували до українсько-румунського кордону у супроводі 15-річного підлітка, який добре орієнтувався у прикордонні, - йдеться у повідомленні.

Охоронці кордону з'ясували, що жителі Івано-Франківської, Чернівецької та Одеської областей заплатили за незаконну подорож до Румунії від 3500 до 4000 тисяч доларів. На них склали адмінпротоколи за спробу незаконного перетину  кордону (ст. 204-1 КУпАП). Неповнолітнього передали батькам. Наразі триває пошук організатора.

З метою розслідування справи щодо організації незаконного переправляння осіб через кордон прикордонники направили в Нацполіцію повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 Кримінального кодексу України, - додали у ДПСУ.

Нагадаємо, Зеленський вручив сертифікати на житло Героям України та родинам полеглих воїнів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео) Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео)
Нелегально перевести вантажівкою контрабанду сигарет намагався українець, який прямував у Румунію.
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next