На Одещині на вулиці знайшли тіло військовослужбовця

На Одещині на вулиці знайшли тіло військовослужбовця

На Одещині перехожі знайшли на вулиці тіло військовослужбовця: поліція з'ясовує обставини його загибелі

Про це повідомляє поліція Одеської області. 

Вказано, що тіло військового знайшли близько восьмої ранку на проспекті Шевченка в районному центрі. На місце виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, працівники Подільської окружної прокуратури, інші оперативні служби.

Встановлюються всі обставини події, проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на викриття особи, яка може бути причетною до вказаного кримінального правопорушення.

Правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про подію за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Кадирівці розграбовують шахту на Донеччині, - Атеш

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою "Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою
Одеські поліцейські затримали чоловіка в одязі із зображенням комуністичної символіки. Через свої дії чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.
Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото) Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.
Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото) Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото)
В Одесі поліцейські охороняють Куликове поле і Соборну площу, де сьогодні, 2 травня, відбудуться заходи, присвячені річниці масових заворушень у 2014 році. Тоді загинуло 48 осіб, а розслідування справи триває й досі.
Loading...
Load next