У Чехії університети отримали листи з погрозою масової стрілянини

У Чехії університети отримали листи з погрозою масової стрілянини

Вранці понеділка кілька чеських університетів отримали електронний лист від анонімного шантажиста, який погрожував вчинити масову стрілянину в разі, якщо йому не виплатять певну суму.

Про це повідомляє Radio Prague International.

У листі не була вказана інформація щодо місця проведення можливої стрілянини.

Загалом лист від анонімного шантажиста отримали шість університетів Чехії.

Зокрема, керівництво Карлового університету поінформувало про інцидент співробітників поліції. Однак правоохоронці вважають, безпосередньої загрози стрілянини наразі немає.

Ми підтверджуємо, що сьогодні о 9 годині ранку ректор Карлового університету отримав електронний лист із вимогою виплати коштів. Інакше вимагач погрожує влаштувати розстріл у невстановленому місці, – повідомив прессекретар Карлового університету Вацлав Гаєк виданню Deník N.

За оцінкою поліції, потреби в евакуації з будівель університету немає, додав він.

У пресслужбі поліції заявили, що наразі проводиться розшук злочинця, який відправив відповідний лист декільком чеським університетам.

Нагадаємо, На Миколаївщині повідомлено про підозру чоловіку, який кинув гранату в будинок односельця

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція викрила зловмисників, які поширювали провокаційні листівки на Закарпатті Поліція викрила зловмисників, які поширювали провокаційні листівки на Закарпатті
Правоохоронці затримали трьох чоловіків, яких підозрюють в розклеюванні листівок із погрозами українцям угорського походження у місті Берегове на Закарпатті.
Хотіли похизуватись перед подругою: у Києві хлопці влаштували стрілянину (відео) Хотіли похизуватись перед подругою: у Києві хлопці влаштували стрілянину (відео)
За нічне хуліганство хлопцям загрожує до семи років позбавлення волі.
Loading...
Load next