Уряд заборонив користуватися землями Каховського водосховища

Уряд заборонив користуватися землями Каховського водосховища

Кабінет міністрів України ухвалив рішення про заборону передачі у власність та використання земель, які займало Каховське водосховище.

Про це повідомляє представник Кабінету міністрів у Верховній Раді України Тараса Мельничук.

Згідно з рішенням Кабміну, заборонено передачу у власність або користування та зміну цільового призначення земельних ділянок на землях, які займало Каховське водосховище, крім передачі у користування, зміни цільового призначення земельних ділянок з метою подальшого відновлення Каховського водосховища та будівництва гідротехнічних споруд.

Зазначається, що рішення ухвалене на період воєнного стану та протягом п’яти років після його припинення з метою запобігання нецільовому використанню земель, які займало Каховське водосховище, та створення умов для його відновлення.

Крім того, Держгеокадастру доручено внести до Державного земельного кадастру відомості про землі, які займало Каховське водосховище, а також землі, на яких розташовані об’єкти, необхідні для забезпечення функціонування водосховища.

Нагадаємо, На розмінування правого берега Херсонщини піде два роки — ОВА

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Знайшли алкоголь і метадон: деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) Знайшли алкоголь і метадон: деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Є ймовірність, що Поляков міг померти через одночасну дію на організм алкоголю та метадону. Проте, прокуратура запевняє, що поки щ не отримувала результатів експертизи.
На Тернопільщині стався землетрус: місцеві мешканці поділилися враженнями (відео) На Тернопільщині стався землетрус: місцеві мешканці поділилися враженнями (відео)
За попередньою інформацією землетрус трапився на глибині близько 6 кілометрів. Епіцентр землетрусу припав на Чортківський район, що на Тернопільщині.
Купатись заборонено: на п’яти пляжах Києва знайшли небезпечну кишкову паличку Купатись заборонено: на п’яти пляжах Києва знайшли небезпечну кишкову паличку
На території п'яти столичних пляжів заборонили купатись. Оскільки, у пробах води, виявили перевищення індексу лактозопозитивної кишкової палички.
Loading...
Load next