У Туреччині впав військовий літак: є загиблий

У Туреччині впав військовий літак: є загиблий

На аеродромі в Конії, що в центральній частині Туреччини, під час тренувальних польотів розбився легкий винищувач NF-5. Одна людина загинула.

Про це повідомляє Міністерство національної оборони Туреччини.

Літак NF-5 наших ВПС, який виконував тренувальний політ у Конії, з невідомої причини розбився о 12:51. Пілот літака вижив, вистрибнувши з нього, і був відправлений до лікарні. Загинув один із наших співробітників, який проводив роботи з ремонту злітно-посадкової смуги в районі падіння літака, - заявили в Міноборони.

Зазначається, що за фактом аварії розпочато розслідування.

Нагадаємо, Умєров і Сирський нагородили бійців, які тримають лінію фронту (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Греції розбився український транспортний літак АН-12: там було 8 українців У Греції розбився український транспортний літак АН-12: там було 8 українців
Попередня причина аварії — відмова одного із двигунів. 
На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео) На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)
У літаку, який впав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє хасидів з США. Загиблі приїхали на Прикарпаття на відпочинок.
На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео) На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео)
Повітряне судно зачепило приватний житловий будинок, після чого дах особняка спалахнув потужним вогнем.
Loading...
Load next