Розмінування України: Греція підтвердила участь у коаліції

Розмінування України: Греція підтвердила участь у коаліції

Греція стала однією з країн, які долучились до ініційованої Литвою коаліції з розмінування, створеної в межах Контактної групи з питань оборони України (формат "Рамштайн").

Про це міністр оборони Греції Нікос Дендіас заявив під час візиту до Вільнюса.

У своєму виступі Дендіас підкреслив підтримку Грецією України, вторгнення в яку він назвав "грубим порушенням її національного суверенітету і міжнародного права".

І ми раді, що нещодавно приєдналися до Коаліції з розмінування під вашим керівництвом і підписали угоду у вашій присутності в Брюсселі, – додав він, звертаючись до литовського колеги Арвідаса Анушаускаса.

Він своєю чергою подякував Греції за приєднання до коаліції з розмінування України, яку Литва та Ісландія очолюють разом.

Ми повинні надіслати спільний сигнал про нашу непохитну рішучість продовжувати підтримувати Україну, – додав міністр оборони Литви.

Нагадаємо, Ексглава Мінфіну США збирає інвесторів для купівлі TikTok

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Відправляли жінок у Грецію: жінок з Донеччини відправляли у сексуальне рабство (фото) Відправляли жінок у Грецію: жінок з Донеччини відправляли у сексуальне рабство (фото)
На Донеччині викрили злочинну схему торгівлі людьми - жінок хотіли відправити до Греції для сексуальної експлуатації.
Масштабні пожежі в Греції: українців серед постраждалих поблизу Афін - немає (фото) Масштабні пожежі в Греції: українців серед постраждалих поблизу Афін - немає (фото)
Узбережжя Середземного моря - Туреччини, Греції та італійських островів - палають нищівним вогнем. Зокрема, в Греції очікується подальше підвищення температури.
Loading...
Load next