КНДР відправила РФ 7 тисяч контейнерів з військовою допомогою

КНДР відправила РФ 7 тисяч контейнерів з військовою допомогою

За даними розвідки Південної Кореї, КНДР відправила росії 7 тисяч контейнерів з боєприпасами та іншим озброєнням з 2023 року.

Про це повідомляє Associated Press із посиланням на заяву міністра оборони Південної Кореї Шин Вон Сіка.

Шин сказав, що Північна Корея спочатку покладалася на кораблі, але зараз все частіше використовує залізницю для транскордонного постачання зброї. Він додав, що Пхеньян, ймовірно, отримав понад 9000 контейнерів допомоги в обмін на військову підтримку.

Південнокорейський міністр також висловив підозру, що росія може постачати Північній Кореї паливо всупереч санкціям Ради Безпеки ООН, які жорстко обмежують імпорт нафти і нафтопродуктів в країну. США і Південна Корея раніше звинувачували КНДР у постачанні снарядів та іншої військової допомоги росії під час, проте і москва, і Пхеньян ці обвинувачення заперечували.

Нагадаємо, Операція на прикордонні росії допомогла відтягнути сили рф на інші ділянки ‒ ГУР

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next