Шукаємо асиметричні рішення, щоб отримати якісну перевагу над ворогом ‒ Сирський

Шукаємо асиметричні рішення, щоб отримати якісну перевагу над ворогом ‒ Сирський

Командування ЗСУ працює над тим, щоб пришвидшити впровадження в українському війську інноваційних технологічних рішень.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Він наголосив, що технології й технологічність є запорукою переваги над ворогом: "Чільне місце тут посідають безпілотні системи. Тому розвиток застосування безпілотних систем – це мій пріоритет".

Головнокомандувач нагадав, що в ЗСУ за цей напрям відповідає його заступник – полковник Вадим Сухаревський. Разом вони працюють "над пришвидшенням впровадження технологічних інноваційних рішень й забезпечення інституційної стійкості та адаптивності визначених органів військового управління сил оборони".

Збройні Сили України, зокрема, повинні бути забезпечені найефективнішим та найновішим озброєнням. Окремий акцент – на підготовці фахівців з радіоелектронної боротьби, безпілотних систем, автоматизованих систем управління тощо, – зазначив Сирський.

Він додав, що разом із командою шукає асиметричні рішення, аби отримати якісну перевагу над ворогом, який переважає кількістю.

Підходимо комплексно до планування наших потреб, насамперед враховуючи актуальний досвід з поля бою. Але найважливішим завданням, яке повинні виконувати технології та інновації – збереження життя наших військових, – додав головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, До Міжнародної коаліції за повернення українських дітей долучилися вже 33 країни

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next