Три-чотири місяці в України будуть дуже важкими - РНБО

Три-чотири місяці в України будуть дуже важкими - РНБО

Росія наразі розгортає потужну кампанію по дискредитації українського керівництва, яка буде стосуватися виборів під час війни і триватиме три-чотири місяці. 

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

Що стосується допомоги від диктаторських режимів, то вона росіянам точно не допоможе, - сказав Данілов, відповідаючи на питання про постачання зброї росії від Ірану та КНДР.

Водночас він зазначив, що Україні буде складно наступні декілька місяців.

Три-чотири місяці у нас будуть дуже важкими, бо Росія зараз розгортає дуже потужну кампанію по дискредитації нашого керівництва. Вони починають розповідати, що вони проводять вибори під час війни, а ми не проводимо. Але ми готові до будь-яких викликів, - додав секретар РНБО.

Нагадаємо, Окупанти планують створити в Севастополі новий центр мілітаризації

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією "Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією
Олексій Данілов заявив, що Україна готова до посилення охорони свого кордону через військові дії держави-агресора.
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Loading...
Load next