У місті Часів Яр залишаються 790 жителів

У місті Часів Яр залишаються 790 жителів

У місті Часів Яр Донецької області досі залишаються 790 людей, більшість з яких люди похилого віку.

Про це повідомив начальник Лонецької ОВА Вадим Філашкін, передає пресслужба ОВА.

790 людей зараз залишаються у місті Часів Яр, - поінформував Філашкін.

За його словами, 90 відсотків з тих, хто залишився, - люди похилого віку.

Начальник ОВА зазначив, що ворог дуже близько знаходиться від міста, тому дуже важко завозити у місто гуманітарну допомогу людям. Та хоча прифронтове місто зруйноване приблизно на 70%, туди продовжують доставляти гуманітарну допомогу.

За його словами, ситуація дуже складна, але контрольована.

Філашкін додав, що всього в Донецькій області залишається 480-490 тисяч цивільних. А до повномасштабного вторгнення в області проживали 1 млн 900 тис. цивільних.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 67 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next