Кулеба обговорив деталі військової допомоги Україні з головою Військового комітету НАТО

Кулеба обговорив деталі військової допомоги Україні з головою Військового комітету НАТО

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів зустріч з головою Військового комітету НАТО адміралом Робом Бауером, який перебуває з візитом в Україні, у Києві.

Про це повідомляє МЗС України.

Дмитро Кулеба відзначив важливу роль держав-членів НАТО у наданні Україні всебічної допомоги задля відбиття збройної агресії РФ. Він окремо наголосив на важливості продовження підтримки України, зокрема, надання нашій державі критично важливих видів озброєнь та військової техніки, - заявили у відомстві.

Зазначається, що співрозмовники обговорили перспективи забезпечення бойової підготовки українських військовослужбовців і тісної кооперації оборонних індустрій України та союзників.

Глава МЗС закликав до нарощування підтримки України з боку НАТО, насамперед летальним озброєнням, повернення до практики тренувань в Україні, розгортання ремонтних баз в Україні. Крім того, співрозмовники обговорили очікування від Вашингтонського саміту НАТО.

Нагадаємо, Рада ухвалила закон про відповідальність за незаконне лобіювання

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба
Франція та Німеччина обіцяють демотивувати Російську Федерацію від повномасштабної війни проти України.
Засідання Ради Росія-НАТО: стала відома дата проведення заходу Засідання Ради Росія-НАТО: стала відома дата проведення заходу
У МЗС Росії підтвердили, що отримали пропозицію, але заявили, що її все ще розглядають.
МЗС Росії офіційно визнало участь росіян у війні на Донбасі (фото) МЗС Росії офіційно визнало участь росіян у війні на Донбасі (фото)
Українська делегація повідомила, що у цій заяві дипломати вимагають від української сторони повідомити місце знаходження Косяка та надати доступ до нього російським дипломатам.
Loading...
Load next