У Росії бійців ППО карають після успішних українських атак - "АТЕШ"

У Росії бійців ППО карають після успішних українських атак - "АТЕШ"

Російських військовослужбовців підрозділів ППО карають після успішних атак українських дронів на нафтопереробні заводи у РФ.

Про це повідомляє партизанський рух «АТЕШ».

Агент АТЕШ повідомляє, що військовослужбовців із підрозділів ППО карають за успішні атаки українських дронів по НПЗ, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російські сили ППО мають серйозні труднощі у боротьбі з дронами через недостатню ефективність радіолокаційних станцій у розпізнаванні подібних об'єктів, що значно ускладнює оперативне реагування та протидію безпілотникам.

За інформацією партизанів, у російських регіонах, де розташовані потенційні цілі для атак, місцеві жителі почуваються вразливими та безпорадними. Деякі російські командири створюють мобільні групи швидкого реагування, але атаки українських безпілотників по нафтопереробних заводах засвідчують недостатню підготовку та відсутність розуміння щодо ефективного застосування таких груп. Збройні сили Росії не мають такого досвіду, як Сили оборони України, які щодня успішно демонструють свою ефективність у протидії дронам іранського виробництва, констатують партизани.

Однак, незважаючи на ці труднощі, керівництво підрозділів ППО вживає жорстких заходів щодо військовослужбовців: пониження у військовому званні, накладення стягнень, а в крайньому разі - навіть відправлення на війну в Україну. Це створює додаткове напруження та стрес серед військовослужбовців РФ, - зазначають в «АТЕШ».

Нагадаємо, Київ увійшов до рейтингу 30 столиць світу з найкращими показниками якості повітря

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next