Клименко анонсував запуск електронного кабінету постраждалого

Клименко анонсував запуск електронного кабінету постраждалого

Міністерство внутрішніх справ України незабаром запустить електронний кабінет постраждалого, через який можна буде зареєструватися для отримання медичної, психологічної та юридичної допомоги.

Про це повідомив глава МВС Ігор Клименко.

Клименко здійснив робочий візит до Варшави, де поспілкувався з родинами загиблих бійців Національної гвардії України та вручив їм ордени «За мужність» ІІІ ступеня, присвоєні захисникам посмертно.

Втрата рідної людини - невимовне горе. Слів замало, щоби описати. І час не лікує такі рани - біль відразу читається в очах жінок та дітей. Наша відповідальність - не залишати їх наодинці із бідою. Вже скоро МВС запустить електронний кабінет постраждалого, де, в тому числі, родини загиблих героїв можуть зареєструватися та отримати необхідну медичну, психологічну чи юридичну допомогу, - зазначив міністр.

Нагадаємо, Міноборони виграло міжнародний арбітраж на понад ₴748 мільйонів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російське вторгнення: зведена інформація від МВС Російське вторгнення: зведена інформація від МВС
Агресор щодня і щоночі відчуває спротив своїм загарбницьким діям. 
Перейшла мінне поле: 16-річна дівчина тікала з Горлівки, щоб вчитись в Україні (фото) Перейшла мінне поле: 16-річна дівчина тікала з Горлівки, щоб вчитись в Україні (фото)
На Донбасі дівчина через мінне поле втекла з окупованих районів Донецької області (ОРДО). Вчора пізно ввечері вона вийшла до позицій українських військових.
Loading...
Load next