У Києві затримали працівника ТЦК - обіцяв «відстрочку»

У Києві затримали працівника ТЦК - обіцяв «відстрочку»

У Києві повідомили про підозру працівнику одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, який за хабар обіцяв допомогти з відстрочкою від призову на військову службу.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Слідчі главку поліції Києва спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань та за процесуального керівництва спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону викрили у корупційній схемі провідного спеціаліста мобілізаційного відділу одного зі столичних районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, - ідеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що до працівника ТЦК звернувся представник одного зі столичних підприємств з проханням поставити їхнього майбутнього працівника на військовий облік.

Житель Дніпра мав приїхати до столиці, а щоб офіційно працевлаштуватися, йому треба було перебувати на військовому обліку.

Працівник ТЦК оцінив у 300 доларів послуги із впливу на керівництво центру комплектування для надання відстрочки.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, На Буковині п'яний депутат міськради вчинив смертельну ДТП

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Loading...
Load next