Росія зменшить морський експорт дизпального - Bloomberg

Росія зменшить морський експорт дизпального - Bloomberg

Після ударів українських безпілотників по нафтопереробних заводах РФ експорт російського дизеля морем у квітні скоротиться.

Про це повідомляє Bloomberg.

РФ планує скоротити щоденний експорт дизельного пального з ключових західних портів у квітні до найнижчого рівня за п’ять місяців після того, як українські безпілотники атакували нафтопереробні заводи та різко знизилися темпи переробки сирої нафти, - йдеться у повідомленні.

За даними Bloomberg, завантаження дизпального РФ у портах Чорного та Балтійського морів зменшиться приблизно до 2,29 мільйона тонн.

Згідно з даними аналітичної компанії Kpler, таким чином РФ експортуватиме понад 569 тис. барелів на день, що на 21% менше, ніж фактичний щоденний експорт з тих самих портів у березні, коли РФ продавала по 724 тис. барелів щодня.

Зазначається, що РФ скорочує постачання дизельного пального морем після того, як тижневі темпи переробки сирої нафти впали до 10-місячного мінімуму через атаки дронів на НПЗ.

Ситуація погіршується також у зв'язку з сезонними ремонтними роботами, які знижують пропускну спроможність деяких російських нафтопереробних заводів та чинять тиск на дизельні потоки у РФ.

Нагадаємо, Зеленський вручив ордени Героям України та родинам загиблих бійців

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Loading...
Load next