У деяких селах на ТОТ Запоріжжя критична ситуація з водопостачанням - Федоров

У деяких селах на ТОТ Запоріжжя критична ситуація з водопостачанням - Федоров

У деяких населених пунктах тимчасово окупованого Мелітопольського району Запорізької області виникла критична ситуація з водопостачанням унаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров у ефірі телемарафону.

Виникла критична ситуація з водопостачанням на території деяких населених пунктів — Якимівки, Приазовського, Приморського. Ці населені пункти живилися водою з Каховського водосховища, - зазначив посадовець.

Він додав, що після теракту на Каховській ГЕС питання дефіциту води на тимчасово окупованих територіях не було вирішене жодним чином - ані підвезенням води, ані бурінням скважин.

Нагадаємо, Україна отримала менше військової допомоги, ніж заявляє німецька влада

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next