Україна і Британія підписали домовленість у сфері оборонних матеріалів

Україна і Британія підписали домовленість у сфері оборонних матеріалів

Міністр оборони Рустем Умєров разом із міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним підписали з британським урядом Рамкову домовленість щодо співробітництва у сфері оборонних матеріалів.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Велика Британія є одним із найвідданіших союзників України. Дякую народу і уряду країни за всебічну підтримку, яку вже надано і яка триває, - сказав Умєров.

Він закликав представників десятків британських компаній – учасників форуму – інвестувати в Україну, створювати тут спільні підприємства задля спільної майбутньої перемоги.

У свою чергу міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін наголосив, що саме Велика Британія стала першою країною, яка підписала Угоду про безпекову співпрацю з Україною, і саме британські оборонні компанії стали першими, хто відкрив тут свої офіси після початку великої війни.

Наше партнерство розвивається – і сьогодні ми ще на крок наблизились до того, щоб британські виробники стали також першими, хто почне виробляти свою зброю в Україні, – наголосив Камишін.

Нагадаємо, Верховна Рада ратифікувала угоду про вільну торгівлю з Канадою

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі
Військовослужбовці Російської Федерації відкрили попереджувальний вогонь по британському судну у Чорному морі.
Loading...
Load next