Чорний день в історії "Центренерго": Трипільська ТЕС знищена через атаку росіян

Чорний день в історії "Центренерго": Трипільська ТЕС знищена через атаку росіян

Війська рф повністю зруйнували Трипільську ТЕС, що на Київщині.

Про це повідомляє ПАТ "Центренерго".

Унаслідок сьогоднішньої масованої атаки, знищено всю нашу генерацію.  Війська рф повністю зруйнували Трипільську ТЕС, що на Київщині. Добре, що всі наші, хто був під час обстрілів на зміні - живі. Але нам дуже болить, ‒ заявили у Центренерго.

Унаслідок влучань, сталася масштабна пожежа у турбінному цеху. Зараз на підприємстві тривають роботи по локалізації вогню.

Трипільська ТЕС - була найбільшим постачальником електроенергії у Київську, Черкаську та Житомирську області.

Масштаби руйнувань - жахливі. Грошима це не оцінити. Це для нас найбільший виклик за всю історію підприємства. Але я переконаний - ми з ним справимось, - голова наглядової ради ПАТ «Центренерго» Андрій Гота.

Як відомо, 22 березня 2024 року вщент було знищено Зміївську ТЕС, на Харківщині. А 25 липня 2022 війська рф окупували Вуглегірську ТЕС - Донеччина. На сьогодні, ПАТ «Центренерго» втратила 100 відсотків генерації.

Нагадаємо, Умєров зустрівся у Києві з новим міністром оборони Литви

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next