ЦПД спростував фейк про «втечу» Зеленського з України

ЦПД спростував фейк про «втечу» Зеленського з України

Інформація про нібито втечу Президента Володимира Зеленського у травні з України, яка активно шириться у ТікТоці, є фейком.

Про це заявив керівник департаменту медіаграмотності ЦПД при РНБО Іван Сличко, повідомляє пресслужба установи.

Наприкінці травня під виглядом офіційного візиту до Лондона Зеленський, найімовірніше, втече з України. Таке брехливе відео активно зараз шириться у ТікТоці. Окрім цього, фейкороби для правдоподібності посилаються на буцімто статтю з Politico, - заявив Сличко.

За його словами, ЦПД верифікував інформацію і повідомляє, що на сайті цього видання матеріалу з таким заголовком і змістом не існує.

Створивши армію ботів у соцмережах, російська пропаганда продовжує свої спроби дискредитувати вище керівництво держави, тому не ведіться на ворожі провокації, - радить Сличко.

Нагадаємо, Ситуація на лінії зіткнення на півдні залишається досить складною - Гуменюк

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок
У стані алкогольного сп'яніння чоловік влаштував перегони із поліцейськими та водночас пошкодив дев'ять автівок. Згодом одеські патрульні затримали п'яного водія, який керував авто без посвідчення й намагався від них втекти.
Loading...
Load next