ДСНС переглянула протоколи роботи рятувальників - Клименко

ДСНС переглянула протоколи роботи рятувальників - Клименко

Держслужба з надзвичайних ситуацій після загибелі рятувальників переглянула протоколи їхньої роботи, а також використання інженерної та спецтехніки.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі телемарафону.

Ми змінили повністю всі протоколи реагування, починаючи від того, які мають бути бронежилети на наших рятувальниках. Тому що на початку війни і ще кілька місяців тому ми втратили кілька рятувальників, бо бронежилети не закривали весь тулуб. У великому бронежилеті незручно працювати, але це питання безпеки, питання життя і смерті, - зазначив Клименко.

Він уточнив, що у відомстві переглянули інструкцію з використання інженерної та спеціальної техніки. Міністр додав, що у ДСНС збільшили кількість рятувальників, які займаються висотними роботами. Якщо на початку року їх було 150, то зараз уже 500.

Крім того, відомство збільшує так звані "фонтанні" підрозділи, які займаються ліквідацією наслідків на об'єктах нафтової та газової галузі.

Нагадаємо, Дрони змінили війну в Україні, як танки під час Першої світової - WP

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео) Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео)
Кількість жертв та постаждалих поки невідома.
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
Loading...
Load next