Цього місяця український ОПК виробить десять САУ «Богдана» – Зеленський

Цього місяця український ОПК виробить десять САУ «Богдана» – Зеленський

Вже цього місяця наша промисловість уперше виробить десять самохідних артилерійських установок «Богдана», у травні й далі – ще більше.

Про це глава держави повідомив у соцмережі.

Частка власного виробництва постійно зростає. Держава укладає з нашими підприємствами серйозні, тривалі контракти, які дають прогнозованість, можливість набирати людей і залучати інвестиції. Вже цього місяця наша промисловість уперше видає 10 «Богдан», у травні й далі – ще більше, – йдеться у повідомленні.

Зеленський також повідомив, що заслухав доповідь головкома ЗСУ Олександра Сирського щодо поточної ситуації на полі бою та результатів удару по російських об’єктах у Криму.

Ще чекаємо остаточних даних, але вже зрозуміло, що окупанти зазнали болісних втрат. Також, за доповідями розвідок, після наших дій у Чорному морі Росія переміщує кораблі, зокрема носії «Калібрів», на Каспій, – поінформував він.

МВС доповіло Президенту про завершення пошуково-рятувальної операції в Чернігові та ліквідацію наслідків нічного обстрілу безпілотниками.

Також було важливе обговорення методів боротьби з російським пропагандистським телевізійним сигналом у прикордонних регіонах. Складне технічне завдання, але є власні розробки, які можуть із ним впоратися, – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, Івано-Франківськ був головною ціллю ворога під час нічної атаки - Повітряні сили

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий
Поблизу Новотошківського внаслідок снайперського пострілу загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Loading...
Load next