На Запорізькому напрямку військові рф посилили атаки - «Легіон Свободи»

На Запорізькому напрямку військові рф посилили атаки - «Легіон Свободи»

Ворог намагається прорвати оборону ЗСУ на Запорізькому напрямку, проте зазнає невдач.

Про це розповів речник «Легіону Свободи» Костянтин Денисов в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Станом на шосту ранку не припиняються артилерійські обстріли. Ворог гатить з усього, що в них є, - повідомляє Денисов.

За його словами, є підозра, що в найближчі два дні основний акцент російські війська будуть робити саме на артилерію, адже в області оголошено штормове попередження. Прогнозують тривалі дощі, відповідно ворог не зможе активно застосовувати безпілотники і штурмову піхоту.

Навіть та їхня піхота, яка намагається заскочити на наші позиції, 99% з неї гине. Є низка ділянок, де відбуваються позиційні бої, тому що окупанти, не зважаючи на перевагу в живій силі, не можуть просунутися і видалити наших хлопців з займаних позицій, - додав речник.

Нагадаємо, Ситуація з російським вторгненням на Харківщині стабілізувалася - Буданов

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next