У Мексиці під час передвиборчої акції обвалилася сцена

У Мексиці під час передвиборчої акції обвалилася сцена

У мексиканському штаті Нуево-Леон під час передвиборчого мітингу обвалилася сцена, унаслідок чого 9 людей загинули та ще десятки зазнали поранень.

Про це повідомляє Reuters.

Це сталося під час акції, яку проводила центристська партія «Громадянський рух». Сильний вітер спричинив обвал сцени й розніс велику споруду, розкидавши політиків і відвідувачів.

За інформацією влади, загинули 8 дорослих і 1 дитина. Ще близько 50 людей зазнали поранень: зокрема трьох уже прооперували. Багато з постраждалих залишаються в місцевих клініках.

Кандидат у президенти від партії «Громадянський рух» Хорхе Альварес Майнес, який був присутній на акції, заявив, що призупиняє передвиборчу діяльність. Він сподівається, що влада розслідує те, що сталося.

Нагадаємо, У Польщі можуть відкрити справу проти експрем’єра Моравецького

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила проросійського агітатора, який збирав підписи за імпічмент президента (фото) СБУ викрила проросійського агітатора, який збирав підписи за імпічмент президента (фото)
Також він просував ідею про "перебування України під зовнішнім управлінням".
Харківська ДТП з фурою і таксі: водія заарештували без права внесення застави (відео) Харківська ДТП з фурою і таксі: водія заарештували без права внесення застави (відео)
Експертиза встановила, що чоловік керував транспортним засобом під дією канабіноїдів та опіатів.
Loading...
Load next