У Мексиці під час передвиборчої акції обвалилася сцена

У Мексиці під час передвиборчої акції обвалилася сцена

У мексиканському штаті Нуево-Леон під час передвиборчого мітингу обвалилася сцена, унаслідок чого 9 людей загинули та ще десятки зазнали поранень.

Про це повідомляє Reuters.

Це сталося під час акції, яку проводила центристська партія «Громадянський рух». Сильний вітер спричинив обвал сцени й розніс велику споруду, розкидавши політиків і відвідувачів.

За інформацією влади, загинули 8 дорослих і 1 дитина. Ще близько 50 людей зазнали поранень: зокрема трьох уже прооперували. Багато з постраждалих залишаються в місцевих клініках.

Кандидат у президенти від партії «Громадянський рух» Хорхе Альварес Майнес, який був присутній на акції, заявив, що призупиняє передвиборчу діяльність. Він сподівається, що влада розслідує те, що сталося.

Нагадаємо, У Польщі можуть відкрити справу проти експрем’єра Моравецького

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Провокації не вщухають: бойовики без упину гатять із важкого озброєння (відео) Провокації не вщухають: бойовики без упину гатять із важкого озброєння (відео)
Російська Федерація продовжує йти за сценарієм вторгнення, кажуть іноземні партнери. Очільники європейських країн і США й далі закликають Путіна до ескалації конфлікту і запрошують агресора за стіл переговорів.
Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео) Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео)
Аварія сталася сьогодні близько 6 години ранку, на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи.
Loading...
Load next