Прем'єр-міністр України зустрівся з представником МВФ

Прем'єр-міністр України зустрівся з представником МВФ

Від початку повномасштабного вторгнення Україна отримала від Міжнародного Валютного Фонду 8 млрд доларів.

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час зустрічі з директором Європейського департаменту МВФ Альфредом Каммером та місією фонду.

Цінуємо цей візит напередодні початку роботи місії щодо четвертого перегляду програми EFF, який дозволить залучити 2,2 млрд доларів. Загалом від початку повномасштабного вторгнення Україна отримала від МВФ 8 млрд доларів, ‒ зазначив Шмигаль.

За його словами, фонд входить до трійки найбільших українських донорів та тримає рамку всієї допомоги Україні в розмірі понад 120 млрд доларів.

Шмигаль подякував МВФ за послідовну підтримку України, яка також допомагає зберігати економічну стійкість у протидії російському агресору. Під час зустрічі сторони скоординували спільні дії у ключових напрямках співпраці.

Розповів про зусилля уряду щодо конфіскації заморожених російських активів, плани щодо відновлення енергетики та про розбудову децентралізованої системи, продовження реформ. Переконався, що МВФ залишатиметься надійним партнером України й надалі. Надзвичайно вдячні за довіру та підтримку в ці складні часи, ‒ наголосив Шмигаль.

Нагадаємо, Британія відправила Україні пакет військової допомоги для посилення ППО

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі двоє військових підірвалися на міні На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню, є загиблий - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС Помер поранений напередодні боєць. На Донбасі зберігається «тиша» – штаб ООС
За минулу та з початку поточної доби порушень режиму припинення вогню на Донбасі не зафіксовано.
Loading...
Load next