На військовий вишкіл до рф відправлять понад 2,5 тисячі підлітків з ТОТ - нацспротив

На військовий вишкіл до рф відправлять понад 2,5 тисячі підлітків з ТОТ - нацспротив

На військові навчання у Волгоградській області РФ окупанти відправлять дві з половиною тисячі дітей з чотирьох тимчасово загарбаних областей України.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

Понад дві з половиною тисячі дітей віком від 13 до 17 років з тимчасово окупованих територій Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей пройдуть військовий вишкіл у Волгоградській області РФ. Там ще влітку минулого року почали активно відкривати так звані військово-спортивні центри «Воин», де готують підлітків для подальшої участі у бойових діях, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що відбір на такі навчання здійснюють місцеві колаборанти. Насамперед звертають увагу на фізичний розвиток дітей та вдаються до їх психологічно обробки.

Відомо, що філії таких військових таборів окупанти відкрили і на ТОТ України. До прикладу, відкриттям такого центру на окупованій Луганщині займався особисто директор організації «Воин» Олександр Зайцев.

Перелік злочинів терористичної Росії тільки збільшується. Тепер окрім залучення дітей до виробництва зброї окупанти ще й готуватимуть малолітніх до ймовірного виконання бойових завдань, - зазначає Центр національного спротиву.

Нагадаємо, Глава МЗС Бельгії пропонує позбавити Угорщину права голосу в Євросоюзі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські бойовики обстріляли Станицю Луганську та Старий Айдар Російські бойовики обстріляли Станицю Луганську та Старий Айдар
На Луганщині російські бойовики о 15:00 розпочали обстріл селищ.
Loading...
Load next