Париж готує відповідь рф через заяви про французьких інструкторів в Україні

Париж готує відповідь рф через заяви про французьких інструкторів в Україні

Міністерство закордонних справ Франції висловило обурення заявами речника російського посольства Александра Макогонова про те, що французькі інструктори в разі прибуття в Україну стануть "легітимними цілями" для російських сил.

Про це пише BFMTV.

В етері цього французького телеканалу речник посольства Росії в Парижі Макогонов сппробував застерегти від відправки французьких інструкторів в Україну.

Якщо ви посилаєте своїх солдатів, своїх фахівців, своїх інструкторів на українську землю, щоб навчити українських солдатів краще цілитися і вбивати росіян, вони, природно, стануть легітимною ціллю, – сказав росіянин.

Ці слова різко прокоментував заступник речника Міністерства закордонних справ Франції Крістоф Лемуан.

Це обурливі заяви, які не залишаться без відповіді, – цитує Лемуана BFMTV.

Він додав, що наразі французьке МЗС веде дискусії про відповідь, яку повинен дати Париж, але відмовився говорити про деталі.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 54

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання" Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання"
Катери Каспійської флотилії Російської Федерації почали міжфлотський перехід в Чорне море. Їхні військові запевняють, що кораблі братимуть участь в рамках так званих навчань.
СБУ викрила канал постачання запчастин до військової техніки у Росії СБУ викрила канал постачання запчастин до військової техніки у Росії
На Харківщині контррозвідка Служби безпеки України заблокувала канал, яким до російських оборонних підприємств незаконно постачали українські запчастини до військової техніки. Зокрема, товари потрапляли до країни-агресора під виглядом цивільних.
Loading...
Load next