росіяни перекидають системи ППО з Маріуполя у Крим - АТЕШ

росіяни перекидають системи ППО з Маріуполя у Крим - АТЕШ

російська армія переміщає системи протиповітряної оборони з тимчасово окупованого Маріуполя до Криму.

Про це повідомив партизанський рух «Атеш».

За словами партизанів, після вдалих ударів у тимчасово окупованих Донецьку та Луганську також фіксується активна передислокація росіян. 

Як повідомив наш агент з-поміж військовослужбовців рф, їм надійшло розпорядження заселятись у житлових кварталах для заощадження техніки та особового складу, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 54

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next