ІТ-Армія провела масштабну операцію проти російської платіжної системи "Мир"

ІТ-Армія провела масштабну операцію проти російської платіжної системи "Мир"

Українські кіберфахівці здійснили масштабну операцію проти російської платіжної системи «Мир» та інші фінансових, комунікаційних і електронних платформ країни-агресорки.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

IT ARMY провела масштабну операцію. Сбербанк, ВТБ, Тінькофф, Білайн, МТС, Вконтактє, платіжна система «Мир» та інші фінансові, комунікаційні й електронні платформи перестали працювати в деяких користувачів, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що компанії - спонсори тероризму вже декілька годин не можуть надавати онлайн-послуги, а росіяни — користуватися їхніми сервісами.

Мінцифри закликало ускладнювати життя ворогу та долучатися до IT-Армії. Всі завдання та актуальну інформацію можна знайти в Телеграм-каналі проєкту — @itarmyofukraine2022.

Нагадаємо, Німеччина передала Україні партію спецтехніки для відновлення енергоінфраструктури

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next