Малюк вручив нагороди бійцям ЦСО «А» СБУ

Малюк вручив нагороди бійцям ЦСО «А» СБУ

Голова СБУ Василь Малюк з нагоди 30-річчя від створення ЦСО «А» СБУ вручив державні та відомчі нагороди бійцям підрозділу, які роблять щоденний внесок у майбутню перемогу і проявили особливу мужність у боротьбі з ворогом.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Всі роки, поки зростала незалежна Україна, так само динамічно розвивалися українські спецпризначенці СБУ. Здобували бойовий досвід, щоб ефективно захищати свою державу. Як бачимо: це був правильний шлях. Тепер ЦСО «А» СБУ виконує надскладні завдання. І за цей час став кращим із кращих, написавши не один абзац історії нашої боротьби і нашої майбутньої Перемоги. Проте ми не зупиняємося на досягнутому, а розвиваємося далі, – зазначив Малюк.

За його словами, ЦСО «А» СБУ задає високі професійні стандарти не тільки для представників Сил оборони, а й для колег за кордоном. Відтак чимало українців хочуть потрапити до лав центру, щоб служити і захищати країну.

Голова СБУ подякував спецпризначенцям за унікальні спецоперації в тилу ворога та високі результати роботи на фронті, зокрема понад 1000 знищених службою ворожих танків, більшість з яких – результат роботи саме ЦСО «А».

Кожен із бійців центру розуміє: щоб бути ефективними на полі бою, ми маємо постійно тренуватися, вдосконалюватися і діяти на випередження. Це стосується і людей, і технологій. Тож ми не стоїмо на місці. Вдячний керівництву держави і Служби за підтримку наших оперативних задумів і за високу оцінку внеску спепризначенців у боротьбу з ворогом, - відзначив начальник ЦСО «А» СБУ Євгеній Хмара.

За словами голови СБУ, центр є однією великою оперативно-бойовою родиною. «Це справжній кулак, яким ми щодня даємо по зубах русакам. Тож моє традиційне побажання кожному з вас: нехай кількість повернень із завдань завжди дорівнює кількості бойових виходів. Упевнений: разом ми обов’язково виженемо ворога з рідної землі та здобудемо Перемогу», – побажав він бійцям ЦСО «А».

Під час церемонії нагородження присутні вшанували хвилиною мовчання всіх Героїв, які загинули на війні.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук привітав Центр спеціальних операцій «А» СБУ з нагоди 30-річчя від створення і подякував їм за те, що у найнебезпечніших місцях виконують надважкі завдання.

Щиро вітаю наших воїнів, на рахунку яких безліч унікальних і надскладних спецоперацій, - написав у Фейсбуці Стефанчук.

Він подякував кожному, хто у найнебезпечніших місцях виконує надважкі завдання, хто знищує загарбників та ворожу техніку, хто щодня доводить, що таке професіоналізм, героїзм, мужність і сміливість.

Сьогодні й завжди пам’ятаємо подвиг героїв, які загинули у боротьбі за Україну. Вічна шана та вічна памʼять, - додав Стефанчук.

Нагадаємо, США заборонили ЗСУ атакувати об’єкти в РФ на відстані понад 100 км від кордону, — WP

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next