Зеленський назвав способи подолання терору РФ

Зеленський назвав способи подолання терору РФ

Після ракетного удару по Запорізькій області Президент Володимир Зеленський наголосив, що для подолання російського терору потрібно знищувати терористів там де вони є, зокрема, бити насправді далекобійно і ліквідовувати пускові установки.

Про це повідомляє Зеленський у соцмережі.

Семеро людей, серед них дві дитини, убиті російським ракетним ударом по Запорізькій області. Мої співчуття всім, хто втратив рідних. Станом на зараз відомо про одинадцятьох поранених – троє з них діти. Усі служби на місці та допомагатимуть максимально. На жаль, кількість постраждалих іще може зрости..., - зазначив Зеленський.

За його словами, українські міста й громади щоденно потерпають від таких російських ударів.

Але є способи це подолати: знищувати терористів там, де вони є, знищувати пускові установки російських ракет, бити справді далекобійно та збільшувати кількість сучасних систем ППО в Україні, - наголосив Зеленський.

Він подякував партнерам, які допомагають. Однак, за його словами, рішення, яких потребуть українці, треба прискорити.

Будь-яке затягування з рішеннями в цій війні означає втрату людських житті, - додав Зеленський.

Нагадаємо, Хакери спільно з ГУР атакували російські компанії, що підтримують війну

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next