Україна не піде на територіальні поступки рф, хоч і прислухається до порад щодо миру – ОП

Україна не піде на територіальні поступки рф, хоч і прислухається до порад щодо миру – ОП

Україна не готова йти на компроміси з росією щодо територіальних поступок заради припинення війни, хоча й прислухається до порад, як досягти "справедливого миру", заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак журналістам у Вашингтоні.

Але ми (не) готові йти на компроміс заради дуже важливих речей і цінностей... незалежності, свободи, демократії, територіальної цілісності, суверенітету, - сказав Єрмак. 

Відповідаючи на запитання, як Україна оцінює заяви кандидата у президента США Дональда Трампа щодо припинення війни, Єрмак сказав: "Чесна відповідь: Я не знаю. Побачимо".

За його словами, Україна лобіюватиме нову адміністрацію США, щоб та продовжувала надавати їй підтримку, додавши, що Україна отримала двопартійну підтримку у Вашингтоні, а опитування показують, що більшість американців все ще підтримують Україну після двох років війни.

Це буде... рішення американського народу. Ми будемо поважати цей вибір, - сказав Єрмак про президентські вибори у США.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 93

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next