Виклав у мережу відео військового ешелону: На Франківщині викрили тіктокера

Виклав у мережу відео військового ешелону: На Франківщині викрили тіктокера

Служба безпеки в Івано-Франківській області оголосила підозру відеоблогеру, який зняв та виклав у TikTok відео пересування військової техніки Збройних Сил України

Про це повідомили у відомстві.

Чоловік став очевидцем руху залізницею військового ешелону. Аби підняти рейтинг своєї сторінки в TikTok, він зняв на відео переміщення техніки та оприлюднив його в соцмережі. Того ж дня користувачі TikTok переглянули відео понад 130 тисяч разів.

Служба безпеки встановила особу тіктокера. Ним виявився 29-річний мешканець Прикарпаття. В ході обшуку у чоловіка вилучили мобільний телефон та карту пам’яті з оригіналом відеозапису.

Прикарпатцю оголосили підозру в поширенні інформації про переміщення, рух озброєння територією України, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 1 ст. 114-2 КК України). На чоловіка очікує позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Нагадаємо, Уряд виділив майже 2,4 млрд гривень на дороги у прифронтових регіонах

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Поблизу лінії розмежування на Донбасі СБУ затримала розвідника “ДНР” Поблизу лінії розмежування на Донбасі СБУ затримала розвідника “ДНР”
Працівники Служби безпеки України затримали проросійського бойовика - уродженця Горлівки, який намагався отримати інформацію про українських військових.
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Loading...
Load next