Зеленський присвоїв нові спеціальні звання трьом полковникам Нацполіції

Зеленський присвоїв нові спеціальні звання трьом полковникам Нацполіції

Президент Володимир Зеленський присвоїв спеціальні звання генерала поліції третього рангу Шумейку Дмитру Олександровичу, Киську Артему Івановичу та Федорюку Геннадію Йосиповичу.

Відповідні укази №406/2024407/2024408/2024 оприлюднені на сайті глави держави.

У указах зазначається: “присвоїти спеціальне звання генерала поліції третього рангу полковнику поліції Шумейку Дмитру Олександровичу — начальнику Головного управління Національної поліції у м. Києві; Киську Артему Івановичу — начальнику Головного управління Національної поліції в Запорізькій області; Федорюку Геннадію Йосиповичу — заступнику Голови Національної поліції України”.

Нагадаємо, Зеленський: Припинення вогню можливе лише на міжнародному майданчику в присутності лідерів країн

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Їхали до Зеленського: на Черкащині поліцейські побили ветеранів АТО (відео) Їхали до Зеленського: на Черкащині поліцейські побили ветеранів АТО (відео)
Спроби декількох десятків ветеранів АТО поспілкуватися з Зеленським закінчилися масовою бійкою та розтрощеною апаратурою. Після фізичного конфлікту кількох людей затримали та завантажили в автозак.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти У Таїланді назвали попередню причину смерті українського посла Андрія Бешти
Спершу поліція Таїланду заявила, що, за попередніми даними, ознак насильницької смерті посла України в Таїланді Андрія Бешти не виявлено. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня у віці 44 років.
Loading...
Load next