У рф упав гелікоптер Мі-28: зіткнувся з дроном

У рф упав гелікоптер Мі-28: зіткнувся з дроном

Ударний гелікоптер Мі-28 здійснив вимушену посадку у Ростовській області після зіткнення з безпілотником.

Про це повідомляють російські ЗМІ у п’ятницю, 5 липня, зокрема, телеграм-канал "База", передає Новинарня.

Аварія сталася в ніч на 5 липня, коли гелікоптер, ймовірно, перехоплював ударний безпілотник над Ростовською областю.

Після зіткнення вертоліт здійснив жорстку посадку біля населеного пункту в Азовському районі, внаслідок чого втратив хвостову частину.

Через високу температуру вихлопних газів навколо гелікоптера почала горіти трава. Екіпаж покинув машину та був евакуйований.

До приїзду пожежників горіли близько 500 квадратних метрів. Пожежу швидко локалізували.

Наразі гелікоптер стоїть у чистому полі і чекає, поки російські військові його евакуюють і доправлять на завод виробника задля капітального ремонту.

Нагадаємо, На Прикарпатті прибрали блокпост, на якому місцеві напали на військового ТЦК

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next