КНДР відправила до рф делегацію своїх «елітних військових»

КНДР відправила до рф делегацію своїх «елітних військових»

Північна Корея відправила до росії делегацію своїх елітних військових. Це стало першим візитом північнокорейських солдатів до рф після угоди москви та Пхеньяна про співпрацю.

Про це повідомило північнокорейське інформагентство KCNA, передає Reuters.

Зазначається, що делегацію очолив Кім Гем Чоль — ректор Військового університету імені Кім Ір Сена. Про мету візиту та куди саме приїхали військові не повідомляється.

Reuters додає, що ця подія знаменує собою останній візит представників Північної Кореї до росії, оскільки за останній рік вони обмінялися рекордною кількістю високопосадовців, включно з червневим візитом самопроголошеного президента рф володимира путіна до Пхеньяну.

Нагадаємо, СБУ отримала нові докази, які підтверджують, що росія вдарила по «Охматдиту» ракетою Х-101

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
Loading...
Load next