На Сумщині зменшилась активність ворожих ДРГ - прикордонники

На Сумщині зменшилась активність ворожих ДРГ - прикордонники

Кількість спроб та активність російських диверсійно-розвідувальних груп зайти на територію Сумщини знизилась.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

Якщо говорити про Сумщину, то можна охарактеризувати ситуацію як щоденні обстріли, які Росія не припиняє здійснювати по території України в межах цієї області. Звісно, що обстріли є і по Північному, і по Харківщині, - зазначив Демченко.

За його словами, на щастя, наразі активність ворожих розвідувальних груп у Сумській області за останній час дещо знизилася. Багато населених пунктів області знаходяться безпосередньо на лінії кордону, а перебування українських сил там ускладнюється власне діями ворога.

Але всі спроби, навіть у таких умовах, спроби заходу ворожих диверсійних груп, звісно, під повним контролем українських захисників, які відразу вибивають ворога за межі нашої території, не даючи їм там закріпитися, - запевнив речник ДПСУ.

Нагадаємо, ТЦК більше не виписуватимуть повістки вручну: уряд ухвалив зміни

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео) СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ.
СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео) СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео)
Покаранням за державну зраду є довічне позбавлення волі.
рф намагалася використати криміналітет, щоб розхитати ситуацію на Одещині (відео) рф намагалася використати криміналітет, щоб розхитати ситуацію на Одещині (відео)
За інформацією СБУ, викрите угруповання мало «полювати» на правоохоронців і активістів-патріотів.
Loading...
Load next