Все більше демократів публічно закликають Байдена знятись з виборів

Все більше демократів публічно закликають Байдена знятись з виборів

Майже 20 демократів з Палати представників США публічно закликали президента Джо Байдена припинити боротьбу за посаду президента 2024 року.

Про це свідчить підрахунок The New York Times.

Загалом 19 конгресменів-демократів з 213 у Палаті представників та один сенатор-демократ виступили із закликом до президента Байдена вийти з перегонів.

Я вважаю, що настав час для президента Байдена передати естафету, – сказав Майк Левін член Палати представників від Каліфорнії.

Заради блага країни я закликаю президента Байдена зняти свою кандидатуру з перегонів, – сказав сенатор від штату Вермонт Пітер Велч.

Ситуація довкола кандидатури Джо Байдена загрожує розколоти Демократичну партію напередодні національного з'їзду в Чикаго наступного місяця, на якому президент має бути висунутий кандидатом.

Нагадаємо, Окупанти відправляють студентів з ТОТ Луганщини працювати на КамАЗ та інші заводи, - Спротив

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США Прокуратура Нью-Йорка розслідує ймовірне втручання України у президентські вибори в США
Американські прокурори розслідуються можливе втручання колишніх або ж нинішніх українських чиновників у президентські вибори, які відбулись у Сполучених Штатах у 2020 році.
Loading...
Load next