Бійцям спецбатальйону з колишніх в’язнів "Шквал" 47-ї ОМБр вручили нарукавні знаки

Бійцям спецбатальйону з колишніх в’язнів "Шквал" 47-ї ОМБр вручили нарукавні знаки

Головний сержант 47-ї окремої механізованої бригади вручив нарукавні знаки бійцям спеціального батальйону “Шквал”, який складається з колишніх в’язнів.

Про це 14 липня бригада повідомила у Facebook.

Батальйон складається з громадян, які відбували покарання в місцях позбавлення волі та сформований з добровольців, які самі прийняли рішення захищати країну. Наш рекрутинговий відділ до відбору підійшов дуже відповідально, а тому співбесіду пройшов кожен з колишніх увʼязнених. Усі мають право на помилку й водночас – на другий шанс, зазначили в бригаді.

Також у 47-й ОМБр наголошують на вмотивованості бійців батальйону, які з першого дня рвалися в бій.

Проте результат на полі бою завжди залежить від якісної підготовки. Два місяці новобранців тренували найкращі інструктори 47-ї ОМБр, які викладалися максимально, аби передати весь свій бойовий досвід, – розповіли в бригаді.

Також у 47-й ОМБр додали, що бійці “Шквалу” вже доводять свою ефективність та вмотивованість на полі бою на Покровському напрямку. На підтвердження цього виклали відповідне відео.

На відео — зачистка ворожої посадки за допомогою екіпажів БМП Bradleу. Бійці “Шквалу” десантувалися та відпрацювали по російській піхоті, зайнявши позиції. Гідний результат справжніх левів!, — зазначають у бригаді.

Нагадаємо, У Зеленського розповіли про подальший план дій з "формулою миру"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Екстремальний вітер в Стамбулі: є загиблі та постраждалі (фото, відео) Екстремальний вітер в Стамбулі: є загиблі та постраждалі (фото, відео)
Найпотужніший ураган вже вбив щонайменше чотирьох людей, ще троє перебувають в критичному стані.
Loading...
Load next