Трамп: Я сказав би Путіну ніколи не лізти в Україну

Трамп: Я сказав би Путіну ніколи не лізти в Україну

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що за його президентства "нам ніколи не загрожувала б війна" і він би не допустив, щоб глава Кремля Володимир Путін почав війну проти України.

Про це він заявив в інтерв'ю Bloomberg.

Трамп вкотре похвалився своїми "добрими стосунками" з Путіним.

Ми з Путіним дуже добре ладнали, у нас були гарні стосунки… Він би ніколи не поліз в Україну. Я казав: "Ніколи, ніколи не лізь в Україну, – заявив колишній президент США.

На думку Трампа, нинішня безпекова ситуація у світі "може закінчитися Третьою світовою війною". Він звинувачує в усьому свого суперника на виборах, чинного президента Джо Байдена.

У мене не було війни… Жодної війни, окрім ІДІЛ. Я покінчив з ними за дуже короткий проміжок часу. Мені казали, що на це піде п'ять років, а мені знадобилося небагато часу, ми їх вибили… І РФ не захоплювала жодної території, – додав Трамп.

Водночас Трамп сказав, що думав над послабленням санкцій проти Москви, оскільки не є прихильником таких обмежень.

Він також заявив, що якщо у США буде "розумний президент", то такі країни, як РФ, Китай та КНДР, не будуть ворогами Штатів.

Нагадаємо, ДБР повідомило про підозру ексглаві МВС Захарченку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Loading...
Load next