Ворог нарощує угруповання в Запорізькій області - Сили оборони

Ворог нарощує угруповання в Запорізькій області - Сили оборони

Російські війська поповнюють свій особовий склад у Запорізькій області.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив речник оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій.

Зараз, якщо взяти чисельність особового складу противника, наприклад, в Запорізькій області, то росіян тут досить багато, майже 90 тисяч. І спостерігається приріст цієї кількості - десь за останні три тижні додалось ще дві тисячі, - сказав Лиховій.

За його словами, наша розвідка говорить, що різких суттєвих змін, які впливали б на зміну характеру бойових дій, немає. Також ознак формування наступального угрупування ворога не виявлено.

Тобто, тієї кількості ворога, яка знаходиться в Запорізькій області, не вистачає для результативних наступальних дій кудись далі, - додав речник ОТУВ "Таврія".

Він зазначив, що дуже результативно працюють наші ракетні війська та артилерія, і за позавчорашню добу, зокрема, саме в Запорізькій області, було знищено два зенітно-ракетні комплекси, один із них "Тор", другий - ЗРК "Бук-М1" в районі населених пунктів Українка і Зразкове.

Нагадаємо,

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: окупанти перегруповуються проте мають значні втрати Російсько-українська війна: окупанти перегруповуються проте мають значні втрати
Від початку повномасштабної війни в Україні загинуло 30 350 рашисти.
Loading...
Load next