Російські "шахеди" у Румунії: США заявили про готовність допомогти у розслідуванні

Російські "шахеди" у Румунії: США заявили про готовність допомогти у розслідуванні

У Державному департаменті США заявили про готовність допомогти Румунії у розслідуванні падіння російських безпілотників на території країни.

Про це повідомив речник Держдепу Метью Міллер.

Я так розумію, що уряд Румунії проводить розслідування з цього приводу. Ми повністю довіряємо цьому розслідуванню вибуху поблизу їхнього кордону з Україною, і ми дякуємо їм за професійне та цілеспрямоване проведення, - заявив Міллер.

За його словами, Сполучені Штати не проводять розслідування, проте готові допомогти Румунії, якщо вона попросить: "Якби вони попросили нас про співпрацю, звичайно, ми були б готові це зробити, але це розслідування, яке вони проводять".

Нагадаємо, Сейм Польщі схвалив скасування реформи Конституційного суду за часів "ПіС"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN
Планування евакуації на випадок надзвичайних ситуацій очолює Пентагон.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Loading...
Load next