У Чернівецький прикордонний загін призначили нового керівника

У Чернівецький прикордонний загін призначили нового керівника

Новим керівником Чернівецького прикордонного загону став полковник Євгеній Бабич.

Про це повідомляють на сторінці Чернівецького прикордонного загону.

Перший заступник начальника Західного регіонального управління ДПСУ бригадний генерал Олександр Рибак представив персоналу Чернівецького прикордонного загону новопризначеного начальника. Ним став полковник Євгеній Бабич.

Нагадаємо, Росіяни вперше вивели у море одразу три підводні човни - Плетенчук

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Чернівецькій області завуча медколеджу облили фекаліями після вимагання хабаря (відео) У Чернівецькій області завуча медколеджу облили фекаліями після вимагання хабаря (відео)
Викладачка медичного коледжу вимагала у одного із своїх студентів хабар сумою у 300 євро. Батько сина вирішив "оригінально" провчити хабарницю - облив її чимось коричневого кольору.
В Одесі 40-річний офіцер-прикордонник застрелився у власному кабінеті В Одесі 40-річний офіцер-прикордонник застрелився у власному кабінеті
У своєму власному службовому кабінеті в авіазагоні в Одесі з табельної зброї застрелився прикордонник. Причини та обставини смерті наразі встановлюються.
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Loading...
Load next