Держоператор тилу впроваджує проєкт з контролю постачальників при прийомі продуктів для ЗСУ

Держоператор тилу впроваджує проєкт з контролю постачальників при прийомі продуктів для ЗСУ

Державний оператор тилу у кількох регіонах запустив пілотний проєкт, спрямований на контроль постачальників безпосередньо під час прийому харчових продуктів безпосередньо у військових частинах.

Про це повідомляє Державний оператор тилу.

Пілотний проєкт триватиме один місяць. У разі успішної імплементації такої практики проєкт масштабують по всій Україні.

Команда ДОТ виїжджає у військові частини та перебуває там у момент приймання товарів від постачальника. Раніше така перевірка не була передбачена, проте це сприятиме ретельнішому контролю виконання відвантажень постачальником.

Зокрема фахівці з контролю якості Державного оператора тилу перевіряють якість продукції, супровідні документи, чи порушується температурний режим транспортування та, чи порушується товарне сусідство, відповідність товару вимогам та заявці, й чи збігається кількість по документах та по заявці. Відтак у разі виявлення недотримання вимог, подаємо скаргу контрагентам, й вони зобовʼязані в найкоротші терміни поставити продукцію належної якості.

У ДОТ працюють над спрощенням системи зворотного зв'язку щодо якості товару як від військової частини, так і постачальника.

Нагадаємо, У РФ не вистачає ресурсів для масштабного наступу на південному напрямку, - ОСУВ "Таврія"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
Loading...
Load next