Українські курорти на ТОТ вороги "передали в підпорядкування" МОЗ рф - ЦНС

Українські курорти на ТОТ вороги "передали в підпорядкування" МОЗ рф - ЦНС

Росіяни "передали в підпорядкування" міністерству охорони здоровʼя РФ курорти на тимчасово окупованих територіях України.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначено, що до такого переліку потрапили курорти тимчасово окупованого Бердянська й міст Криму.

В перелік курортів федерального значення, чию діяльність куруватиме міністерство, потрапили Бердянськ та низка міст Криму. Інші тимчасово захоплені міста куруватимуть окупаційні адміністрації, - пояснюють у ЦНС.

Акцентовано, що ворог планує відправляти на тимчасово окуповані українські курорти бюджетників та студентів для компенсації втрати туристів. Водночас росіяни поселятимуть їх у захоплених базах відпочинку.

Окупанти вбили туризм на тимчасово окупованих територіях й аби підтримувати бодай видимість відпочинку, передали захоплені курорти в підпорядкування кремлівському міністерству охорони здоров’я, - додає ЦНС.

Нагадаємо, У РФ не вистачає ресурсів для масштабного наступу на південному напрямку, - ОСУВ "Таврія"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next