Росія втратила за липень в Україні 35 680 військових

Росія втратила за липень в Україні 35 680 військових

Втрати російських загарбників в Україні за липень становлять 35680 військових та 6320 одиниць озброєння та військової техніки.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк.

За його інформацією, загалом за липень місяць втрати ворога становили: 35680 особового складу.

Також підрозділи Сил оборони України знищили значну кількість озброєння та військової техніки російських військ.

Зокрема за місяць армія РФ втратила 300 танків, 653 бойових броньованих машин, 1520 артилерійських систем, 21 РСЗВ, 33 засоби ППО, 2103 одиниці автотехніки, 265 одиниць спецтехніки.

Окрім цього, українські захисники збили три літаки, а також 1348 БПЛА та 74 російські ракети.

Нагадаємо, У Євросоюзі набув чинності закон про штучний інтелект

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next