На Харківщині РФ використовує найманців з Єгипту - військові

На Харківщині РФ використовує найманців з Єгипту - військові

Російська армія до бойових дій на Харківському напрямку залучає іноземних найманців, зокрема громадян Єгипту.

Про це повідомляє ОТУ «Харків».

У Вовчанську ворог активізував повітряну розвідку за допомогою БпЛА, проводить переміщення особового складу. Відмічено передачу окремих позицій противника від штурмових загонів 4-ї добровольчої штурмової бригади підрозділам 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії у північній частині міста. До ведення бойових дій противник залучає іноземних добровольців, зокрема громадян Єгипту, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окупанти здійснили спробу атакувати позиції Сил оборони поблизу Глибокого.

У районі населеного пункту Глибоке ворог здійснив переміщення та роззосередження особового складу по бойовим позиціям, безуспішно намагався атакувати позицій Сил оборони, – інформує ОТУ «Харків».

За даними військових, напередодні в операційній зоні ОТУ «Харків» відбулося 6 бойових зіткнень. Протягом поточної доби триває 4 бойові зіткнення в районах Глибокого та Вовчанська.

Втрати ворога (безповоротні та санітарні) за минулу добу становили 99 осіб, на цьому напрямку окупанти втратили також знищеними та пошкодженими 38 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема 1 ББМ, танк, 11 артилерійських систем, 6 автомобілів, 3 одиниці спеціальної техніки, 16 БпЛА.

Крім того, знищено 56 укриттів особового складу ворога і пункт зберігання боєприпасів.

Нагадаємо, ЗМІ: Українські військові у Малі навчають туарегів керувати дронами

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next