ЗЕЛЕНСЬКИЙ: Сили оборони у липні застосували більше дронів, ніж ворог

ЗЕЛЕНСЬКИЙ: Сили оборони у липні застосували більше дронів, ніж ворог

Сили оборони у липні застосували більше дронів, ніж російська армія, і спроможності України виробляти безпілотники стають більшими.

Про це у зверненні повідомив Президент Володимир Зеленський за результатами проведення Ставки Верховного головнокомандувача.

Глава держави подякував кожній бойовій бригаді, усім солдатам і командирам, які знищують ворога, влучно застосовують наші можливості щодо дронів.

Наші українські Сили оборони та безпеки у цьому вже йдуть до переваги, і за липень наші воїни застосували більше дронів, ніж окупант. Це має бути стійкою тенденцією на фронті – по всіх видах дронів, які є в наших підрозділів, - наголосив він.

На його переконання, українське лідерство щодо дронів може бути не лише тим фактором, який наближає справедливе закінчення війни, а й зробить Україну постачальником безпеки для інших держав.

Зеленський зазначив, що на Ставці були заслухані доповіді від Мінстратегпрому та Мінцифри щодо виробництва та фінансування дронів.

На цей рік уже законтрактовано нашими виробниками мільйон дронів, і буде загалом по року більше. Усі деталі зараз ми не розголошуємо, але наші спроможності виробляти дрони незмінно стають більшими. Ми працюємо не лише із держфінансуванням, але і з партнерами, щоб вони вкладалися у наше виробництво дронів, у те, що допомагає захищатися зараз нам, а згодом допомагатиме зберігати безпеку усім, що цінує життя і хто зараз з нами пліч-о-пліч, - сказав Президент.

Він підкреслив, що робиться максимум для того, щоб підтримати наші підрозділи і знищувати окупанта.

За словами Президента, на фронті найбільш жорсткими напрямками залишаються Покровський і Торецький, "а також Харківщина і всі інші напрямки боїв – жодного не залишаємо без уваги".

Нагадаємо, Росіяни заблокували в окупованому Донецьку доступ до YouTube

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next