Гуманітарний коридор «Колотилівка-Покровка» призупинений щонайменше на 9 діб - Верещук

Гуманітарний коридор «Колотилівка-Покровка» призупинений щонайменше на 9 діб - Верещук

Через загострену військову ситуацію на Сумському напрямку гуманітарний коридор «Колотилівка-Покровка» призупинено щонайменше на десять діб.

Про це повідомила віцепремʼєр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук у ефірі телемарафону «Єдині новини».

На Сумському напрямку зараз загострення. Бачимо, що ворог обстрілює наші території і станом на сьогодні призупинено коридор Колотилівка-Покровка. Наші військові кажуть, що це щонайменше на десять поточних діб. А далі будем бачити, - поінформувала вона.

Урядовиця додала, що гуманітарний коридор «Мокрани — Доманове» через Білорусь функціонує. Саме туди перенаправляють людей, які мали намір пройти кордон на Сумщині.

Політик запевнила, що «усе, що було на Сумському напрямку, буде забезпечено людям на напрямку Білорусь-Волинь».

Хочу звернутись до людей. Якщо ви бажаєте виїхати з окупації в Україну, то їдьте, будь ласка, через Республіку Білорусь. За потреби, зверніться, будь ласка, на нашу гарячу лінію за номером 15-48, зокрема якщо є проблеми з документами чи будь-які інші. Ми допоможемо, - додала Верещук.

Нагадаємо, РФ проводила підрахунки, на скільки Україні вистачить людського ресурсу для ведення війни - Буданов

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Закрийте рот!": "слуга народу" та ексміністр посварились в прямому ефірі через "гіперлуп" (відео) "Закрийте рот!": "слуга народу" та ексміністр посварились в прямому ефірі через "гіперлуп" (відео)
Народна депутатка від "Слуги народу" Ірина Верещук та колишній міністр Володимир Омелян у прямому ефірі обмінялись не надто люб'язними словами та звинувачували один одного у махінаціях.
Loading...
Load next